Groeiprikkels

Goed onderwijs ontstaat niet vanzelf. Daar is veel voor nodig: een betrokken team dat regelmatig overlegt over de inhoud van het onderwijs.
Een gedeelde visie die sturing geeft aan alle keuzes die jullie als team maken.

Als IBer heb je een belangrijke rol in het op gang brengen én houden van gesprekken binnen het team. Maar hoe zorg je elke keer weer voor een interessant en prikkelend teamoverleg dat uitmondt in een betere aanpak of  duidelijke visie?

Met Groeiprikkels heb je een set met kaarten, opdrachten en stellingen die je helpen jouw team uit te dagen om na te denken over het onderwijs.

Groeiprikkels: een kaartenset om jullie onderwijs net dat extra zetje te geven.

Groeiprikkels is een set van 48 kaarten met uitdagende vragen, stellingen en zelfs praktische opdrachten om met je team na te denken over de invulling van jullie onderwijs.
Het helpt je om samen het gesprek verder uit te diepen.
Je kan deze kaartenset op verschillende manieren gebruiken.
Gebruik ze als vraag tijdens teamvergaderingen of studiedagen. Zet ze in als afsluitende denkprikkel om mee te nemen in de dagen na het teammoment.

Met de prikkels op de kaarten zet je je team eenvoudig aan. Want met een team dat aan staat, haal je het beste uit het onderwijs én uit de leerlingen. Elke dag weer.

Wie maakt de doorstroomtoets niet?

Omdat je je tijd beter kan gebruiken dan zoeken naar het antwoord!

In principe maakt elke leerling die naar het VO gaat de doorstroomtoets. Maar....er zijn een paar uitzonderingen.
Omdat ik elk jaar toch weer moest opzoeken welke uitzonderingen er zijn, besloot ik er een handig overzicht van te maken.
Zodat je direct weet wie de toets niet hoeft te maken of welke resultaten je uit de overzichten mag laten.

Handig, in één oogopslag duidelijk
Laat je gegevens achter en ik stuur je het overzicht direct toe.

Ik houd zelf ook niet van spam.
Daarom stuur ik je ongeveer een keer per maand een nieuwsbrief en heel af en toe een extra mail met een fijne tip of een mooie aanbieding

Scroll naar boven