Groeiprikkels

Goed onderwijs ontstaat niet vanzelf. Daar is veel voor nodig: een betrokken team dat regelmatig overlegt over de inhoud van het onderwijs.
Een gedeelde visie die sturing geeft aan alle keuzes die jullie als team maken.

Als IBer heb je een belangrijke rol in het op gang brengen én houden van gesprekken binnen het team. Maar hoe zorg je elke keer weer voor een interessant en prikkelend teamoverleg dat uitmondt in een betere aanpak of  duidelijke visie?

Met Groeiprikkels heb je een set met kaarten, opdrachten en stellingen die je helpen jouw team uit te dagen om na te denken over het onderwijs.

Groeiprikkels: een kaartenset om jullie onderwijs net dat extra zetje te geven.

Groeiprikkels is een set van 48 kaarten met uitdagende vragen, stellingen en zelfs praktische opdrachten om met je team na te denken over de invulling van jullie onderwijs.
Het helpt je om samen het gesprek verder uit te diepen.
Je kan deze kaartenset op verschillende manieren gebruiken.
Gebruik ze als vraag tijdens teamvergaderingen of studiedagen. Zet ze in als afsluitende denkprikkel om mee te nemen in de dagen na het teammoment.

Met de prikkels op de kaarten zet je je team eenvoudig aan. Want met een team dat aan staat, haal je het beste uit het onderwijs én uit de leerlingen. Elke dag weer.

Wil je het ingevulde format van de jaarplanning voor schooljaar 2024-2025 ontvangen? Laat je gegevens achter.

Ik houd zelf ook niet van spam.

Scroll naar boven