Mijn naam is Marije Elderenbosch, moeder van 2 prachtige schoolgaande kinderen.
Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring binnen het basisonderwijs. Na ruim 10 jaar voor de klas te hebben gestaan, deed ik de opleiding Master SEN. Ik werd intern begeleider op een basisschool in Amsterdam. Daar bouwde ik met het team aan een nieuwe, stevige zorgstructuur.
De kennis en ervaring die ik op deed, neem ik mee in mijn werk bij Groei.

Mijn kracht ligt in het verbinden van praktijk aan beleid, zodat je als school altijd datgene doet wat past bij jullie als school. Ik ben analytisch sterk en leg snel de vinger op de zere plek. Op de scholen waar ik kom, hoor ik vaak dat ik praktisch en doortastend ben.

Of ik nou met het hele team werk of alleen met de intern begeleider, bij beiden is één ding hetzelfde. Ik maak mezelf graag overbodig.
Ik leer jullie hoe je tot bewuste afwegingen komt, zodat jullie na mijn vertrek zelf verder kunnen.

Ik werkte samen met:

Scroll naar boven