Voor de school

Een team dat zich gehoord en gesteund voelt. Leerlingen die gezien worden en de begeleiding krijgen die zijn nodig hebben. Een school waar het gewoon lekker loopt en iedereen met plezier naar toe gaat.
Dat willen we natuurlijk allemaal. We weten ook dat zoiets niet uit de lucht komt vallen. De intern begeleider of kwaliteitscoördinator heeft daar een belangrijke rol in.
Een aanspreekpunt voor collega’s voor vragen, iemand die de juiste routes kent, maar ook iemand die het team begeleidt bij het uitbreiden van de vaardigheden.
Loopt het op school allemaal even niet zo lekker, dan kan Groei op verschillende manieren ondersteunen, zodat jullie school datgene doet waar jullie voor staan: goed onderwijs dat past bij team en leerling.

Mocht de vaste IB-er tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan vindt u bij Groei een interim IB-er, zodat alles gewoon doorloopt. Er is iemand die met collega’s meedenkt, er is iemand die het contact met externen onderhoudt en er is iemand die zorgt dat alle leerlingbegeleiding door blijft lopen.

Wat jullie als school ook nodig hebben, Groei denkt graag mee.
Klik hieronder op een van de knoppen voor meer informatie.

Wil je het ingevulde format van de jaarplanning voor schooljaar 2024-2025 ontvangen? Laat je gegevens achter.

Ik houd zelf ook niet van spam.

Scroll naar boven