Voor de school

Een team dat zich gehoord en gesteund voelt. Leerlingen die gezien worden en de begeleiding krijgen die zijn nodig hebben. Een school waar het gewoon lekker loopt en iedereen met plezier naar toe gaat.
Dat willen we natuurlijk allemaal. We weten ook dat zoiets niet uit de lucht komt vallen. De intern begeleider of kwaliteitscoördinator heeft daar een belangrijke rol in.
Een aanspreekpunt voor collega’s voor vragen, iemand die de juiste routes kent, maar ook iemand die het team begeleidt bij het uitbreiden van de vaardigheden.
Loopt het op school allemaal even niet zo lekker, dan kan Groei op verschillende manieren ondersteunen, zodat jullie school datgene doet waar jullie voor staan: goed onderwijs dat past bij team en leerling.

Mocht de vaste IB-er tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan vindt u bij Groei een interim IB-er, zodat alles gewoon doorloopt. Er is iemand die met collega’s meedenkt, er is iemand die het contact met externen onderhoudt en er is iemand die zorgt dat alle leerlingbegeleiding door blijft lopen.

Wat jullie als school ook nodig hebben, Groei denkt graag mee.
Klik hieronder op een van de knoppen voor meer informatie.

Wie maakt de doorstroomtoets niet?

Omdat je je tijd beter kan gebruiken dan zoeken naar het antwoord!

In principe maakt elke leerling die naar het VO gaat de doorstroomtoets. Maar....er zijn een paar uitzonderingen.
Omdat ik elk jaar toch weer moest opzoeken welke uitzonderingen er zijn, besloot ik er een handig overzicht van te maken.
Zodat je direct weet wie de toets niet hoeft te maken of welke resultaten je uit de overzichten mag laten.

Handig, in één oogopslag duidelijk
Laat je gegevens achter en ik stuur je het overzicht direct toe.

Ik houd zelf ook niet van spam.
Daarom stuur ik je ongeveer een keer per maand een nieuwsbrief en heel af en toe een extra mail met een fijne tip of een mooie aanbieding

Scroll naar boven