Pluktuin

Hoe werkt de pluktuin?
De pluktuin is de webshop van Groei Onderwijsadvies.
Naast producten vind je hier ook de online trainingen.
Wanneer je je wil aanmelden voor een online training, koop je een toegangskaartje.
Plaats je bestelling en vul je gegevens in. Daarna ontvang je een factuur.
Na betaling verstuur ik je product of ontvang je je inloggegevens voor de online training.
Krijg je geen bevestigingsmail? Probeer je spambox eens.

Laat me alle producten zien.

E-learning: Missie Leesbegrip

Nadat leerlingen de techniek van het lezen voldoende beheersen, begint het feest eigenlijk pas echt. Het doel van ons leesonderwijs is immers het leren gebruiken van teksten voor bijvoorbeeld studie of het kunnen uitvoeren van noodzakelijke handelingen.

We bekijken de inrichting van het leesonderwijs in de bovenbouw voor de hele groep en dat kleine groepje leerlingen dat AVI PLUS nog niet haalt. Je leert bepalen welke teksten geschikt zijn voor begrijpend en verdiepend leeslessen. We bereiden een tekst voor, zodat je lessen daarna elke keer ijzersterk zijn. Na het volgen van deze training weet je zeker dat jouw leerlingen uit alle teksten halen wat er in zit.

Vanaf €28,-
E-learning: OPP in de praktijk

Een goed opgesteld OPP helpt scholen het onderwijs aan die leerlingen die meer ondersteuning nodig hebben echt goed te plannen. Daarnaast helpt het leerlingen inzicht te krijgen in de doelen waar zij op dat moment aan werken.

Vanaf €94,-
E-learning: Onderweg naar vloeiend lezen

Na deze training zijn al jouw leerlingen verzekerd van een stevige brug richting leesbegrip. Je leert jouw didactiek perfect afstemmen op deze fase van het lezen.

Vanaf €28,-
E-learning: Krachtige keuzes in de leesles

Een vliegende leesstart voor elke leerling. Na deze training ben je helemaal op de hoogte van alle 8 deelvaardigheden die nodig zijn om te leren lezen.

Vanaf €28,-
E-learning: In elk kind schuilt een lezer

Leerlingen leren lezen lukt het best wanneer je een stevige basis hebt staan. Na deze training heb je een overzicht van wat al staat als een huis op jouw school, maar heb je ook een goed beeld waar er nog net een tandje bij kan.

Vanaf €28,-
E-learning: Totaalpakket lezen

Het totaalpakket  bestaande uit: -Module: In elk kind schuilt een lezer -Module: Krachtige keuzes in de leesles -Module: Onderweg naar vloeiend lezen -Module: Missie Leesbegrip -Bonusmodule: Lezen =genieten -Werkboek

Vanaf €98,-

TIP: Cursussen starten op vaste momenten in het schooljaar.
Laat je op de wachtlijst zetten, zodat je precies weet wanneer een nieuwe cursus start. Vaak kun je dan ook nog gebruik maken van een hele leuke bonus.

Scroll naar boven