Starter Plus

Wie ben je?

Je houdt van zekerheid en vindt een jaar te kort om echt stevig in je vak te staan. Daarom kies jij graag voor begeleiding die langer duurt. In jouw startfase is de begeleiding intensief, waarna  we langzaam afbouwen. We werken aan jouw vaardigheden als intern begeleider en tegelijkertijd zorgen we voor een mooie ondersteuningsstructuur die past bij jou én de school.

Na twee jaar ben jij helemaal klaar om het verder zelfstandig te doen en ligt er een mooie basis om de ondersteuningsstructuur verder op te bouwen. Merk je in het tweede jaar dat je al eerder zelf verder kan? Dan zetten we, in overleg,  de resterende uren om in ondersteuning waar jouw school ook van profiteert.

Wat krijg je?

Het pluspakket bestaat uit twee jaar lang begeleiding op maat.
In het eerste half jaar kom ik maar liefst 10 dagdelen langs. Het tweede half jaar kom ik  5 dagdelen langs. In het tweede jaar ben ik er nog eens 5 dagdelen.
Die momenten gebruiken we om jouw visie op het vak verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd zetten we die visie om naar de praktijk.

Jij bepaalt hoe we de tijd gebruiken: overleg over leerlingen, het opbouwen van de zorgstructuur, voorbereiden van activiteiten, samen uitvoeren van bepaalde werkzaamheden.
Ik help je activiteiten voor te bereiden, maar begeleid je ook bij de uitvoering ervan.
Je krijgt feedback op jouw handelen, zodat je een volgende keer nog krachtiger kan handelen.

Je mag gebruik maken van de volledige database van Groei. In die database vind je formulieren, documenten en protocollen. We passen deze samen aan, zodat elk formulier perfect past bij jouw school. Ontbreekt er toch iets? Dan ontwerpen we het samen.

Tijdens de 2 jaar van het traject behandelen we maar liefst 19 onderwerpen waarmee je veel te maken krijgt als IB-er.  Als extra bij dit pakket mag je de E-learning OPP in de Praktijk (t.w.v. 91, 00) gratis volgen.

Bij het pluspakket hoort ook de mailservice-plus. Met die service kan je vragen, die vlot per mail te beantwoorden zijn, aan me stellen. Je hebt dan binnen twee dagen antwoord.

De bonus zit hem hier in de plus: Je mag de mailservice gebruiken tot een half jaar na afronding van mijn begeleiding. Daarmee krijg je een half jaar advies op afstand er gratis bij.

Kosten €8420,-
incl. BTW, excl. evt reiskosten

Bekijk de andere paketten

Scroll naar boven